Knulla mig på hotellet

Knulla mig på hotelletJag är en 50-årig kvinna som sedan många år lever i ett lyckligt äktenskap. Även vårt sexliv är underbart. Det är bara en sak. Jag har behov av mycket mer sex än min man. Jag har också ett starkt behov att då och då känna en annan man i mig. Men jag vill inte ha en älskare. Därför har jag kommit på ett sätt att lösa min vånda (som jag redan prövat på tidigare en gång). Jag har ofta sällskap med min man på hans affärsresor till Stockholm. Vad jag vill är följande. När min man är ute på sina uppdrag träffar du mig i baren. Du bjuder på en drink och sedan följer du mig upp på MITT/VÅRT hotellrum och knullar mig rakt av. Du kan inte stanna länge av ”säkerhetsskäl”. Jag blir mycket upphetsad av detta och det ger mig också en energiinjektion i mitt samliv med min man.

MEN DET ÄR BARA DU SOM KAN OCH VILL JUST DETTA SOM KOMMER PÅ TAL. ALLA ANDRA FÖRSLAG RADDERAS: INGEN IDÈ ATT FÖRSÖKA. För övrigt är jag en fräsch,representativ kvinna med fördelaktigt yttre.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *