Knulla mig och dels kan smiska upp mig

Knulla mig och dels kan smiska upp migFast hand sökes!
Gillar du vad du ser? Jag är en kvinna på 33 år som vill träffa män som kan dels knulla mig och dels kan smiska upp mig. Jag tänder på att få stjärten röd, varm och randig av diverse föremål. Ser gärna att du är rejält erfaren så äldre män har fördel. Älskar att få smisk med bara hand, piskor, paddles, rotting, ris. Har du några mer förslag så kom gärna med dom. Jag förutsätter att du som svarar är erfaren som sagt, men också att du är diskret, renlig, frisk och seriös. Om du är det då ska du ta och höra av dig till mig och berätta lite om dig själv och vad du har erfarenhet av. Jag längtar så efter en fast hand som kan tygla mig.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.