Kärleksförklaring till M

Kärleksförklaring till M
Kärleksförklaring till M

Efter några veckors separation så möttes vi äntligen igen.

Det var bara lite artiga fraser och hålla handen på väg mot hotellet men inom mig så kändes den där intensiva pirrande känslan av kraftig åtrå och lust som hon så ofta väcker hos mig.

Kommer fortfarande ihåg första gången vi träffades på en lunchrestaurang. Du iförd en röd klänning som framhävde dina mycket kvinnliga former och dina bruna ögon som fick mig att bli förälskad inom loppet av 5 minuter. En förälskelse som håller i sig och fortfarande känns lika stark även om det funnits rejäla dalar under åren som gått.

Väl framme på hotellet och inne på vårt rum dröjer det inte länge förrän mina händer rör vid din underbara mjuka kropp. Smeker ryggen och stjärten utanpå klänningen, står bakom dig och kupar mina händer runt brösten. Dessa underbara bröst som passar lagom i mina händer, stora, mjuka och relativt tunga men trots sin storlek härligt fasta.

Smeker den lätt rundade magen och känner dessa fantasiska kvinnoformer som din kropp besitter under mina händer. Min upphetsning stegras snabbt till den gräns där inge återvändo brukar finnas och jag viskar att vi går in i duschen i ett försök att lugna ner mig själv, men det lyckas dåligt. Sängen drar till sig oss som en magnet och snart ligger vi där omfamnande varandra.

Ömt smeker vi varandra och det dröjer inte länge så är kläderna uppknäppta och avplockade. Händer utforskar även om vi efter våra år tillsammans känner varenda millimeter av varandras nakna kroppar.

Din mjuka mun finner min hårda penis och du suger in den i din varma mun. Ler med glittrande ögonen samtidigt som du smeker mig med läppar och tunga. Låter min penis smeka runt dina läppar och njuter av styvhet samt att känna hur min upphetsning blöter mun, läppar och kinder.

Ganska snart står du på alla fyra i sängen och bjuder in mig i den varma fuktiga kärleksgrottan. Ställer mig bakom dig och låter min hårda penis smeka längs med dina varma svullna blygdläppar och tränger sedan in i dig.

Njuter oerhört av att fylla dig med min hårdhet, känner hur du rör ditt underliv för att möta mina stötar.

Smeker mjuka höfter och rundad stjärt samtidigt som jag stöter med långa djupa tag. För fram händerna så jag kan känna de underbara brösten gunga i takt med stötarna. Hör din andhämtning öka i takt med att lusten stegras och njuter ohämmat av den underbara kvinnligheten som du besitter.

Smeker det mörka korta håret med min vänstra hand och styr din kropp mot mig genom att linda in fingrarna i håret. Tittar ner där vår underliv möts och ser hur din kropp tar emot min hårdhet och belägger den med en gnistrande lager av fuktig saft och den lite mörkare tonen av fruktbarhet. Ser den inbjudande analöppning som smeks av min tumme i takt med mina stötar.

Drar mig ur detta underbara sköte och sträcker mig efter glidmedel som jag sakta smörjer in stjärten med.

Pressar mitt ollon mot den lätt vidgade analöppningen och tränger sakta in i den , i takt med att du slappnar av ökar kraften och djupet i mina stötar och det dröjer inte länge för än jag känner hur din kropp förbereder sig för orgasm.

Musklerna masserar min penis krampaktigt för att sedan slappna av fullständigt i det ögonblick som din orgasm löper genom kroppen. I detta ögonblick kan jag inte hålla tillbaka min egen orgasm utan låter den varma sperman fylla djupet av din stjärts inre i krampaktiga stötar.

Efter en stunds andhämtning och en vilopaus med omfamnande och värmande kroppskontakt där vi njuter av varandras kroppsvärme och den underbara doften av samlag rör vi oss mot duschen för att svalka av oss.

Inne i duschen möts vi av en hel väggspegel ovanför handfatet. Jag njuter av synen, den härliga mogna kvinnokroppen i full nakenhet fortfarande lite rödflammig av sängvärmen och samlaget.

Ställer mig bakom dig och smeker brösten inför dina ögon och kysser dig i nacken, biter lätt i örsnibbarna och fortsätter sedan med att nafsa i nacken.

Instinktivt sätter du upp vänster ben på toalettstolen och böjer dig lätt framåt för att låta mig ännu en gång tränga in i din kropp bakifrån.

Tar tag om dina axlar och tränger sakta in i ditt skötes värme igen, njuter av att stöta med långa djupa tag i den varma och mycket fuktiga slidan.

Tittar samtidigt på scenen i spegeln, ser att dina underbara bröst gungar i takt med mina stötar, ser ditt minspel med munnen och upptäcker att du blundar.

Reser ditt huvud och ber att du skall öppna ögonen så att vi gemensamt kan beundra scenen, se hur vacker du är, njuta av våra kroppar förenade i njutning och lust.

Våra ögon möts i spegeln, glittrande av lust, åtrå och njutning och jag inser åter att jag älskar denna kvinna mer än någon annan.

Känner min egen orgasm närma sig och önskar intensivt att jag kunde spruta in min varma sperma i din slida för att ge dig min kärleksgåva och blanda den med tecknet på din fruktbarhet. Lugnar dock ner mig och med en blick av samförstånd avbryter vi vår njutning för en gemensam dusch

Efter duschen infinner sig hunger efter mat vilket leder till påklädning. Du tar på dig din svarta spets BH med tillhörande stringtrosa, kompletterar med en svart bred höfthållare och rullar på dig lite glittriga silkestrumpor. Över detta låter du en kroppsnära svart sammetsklänning sakta glida ner.

Jag har beundrat denna mycket sensuella scen av påklädning med full fascination och stegrande åtrå. Studerat kroppens rundning när du böjt dig fram för att ta på strumpor och trosor.

I fulla drag njutit av den enorma kvinnlighet som din kropp besitter även om du sällan erkänner det själv. Hastigt i tanken jämfört synen med de teckningar jag har på dig och konstaterar åter att du är en vacker modell.

Tar fram en stol och ställer framför den stora spegeln som finns i rummet och ställer dig lätt svankande vid stolen. Smeker sakta av klänningen och utforskar sedan den i underkläder klädda kroppen. Smeker åter brösten iförda den svarta lätt genombrutna spets BH:n.

Smeker din stjärt vackert formad av stringtrosorna och din framåtlutade ställning, smeker magens rundning och njuter av dina former i fulla drag.

Ställer mig upp och håller om dig, smeker ditt hår och böjer sakta bak huvudet så jag kan kyssa dig.

Kysser dig djupt och intensivt samtidigt som jag pressar min kropp mot dig för att visa min upphetsning och åtrå.

De ler mot mig och ställer dig på knä framför mig, knäpper sakta upp min byxor och tar fram min åter hårda penis. Kysser den lätt på toppen och börjar åter suga den som bara du kan. Njuter i fulla drag av din tunga och mun, ser hur du återigen blir glansig på kinderna av min fukt.

Ger mig till fullo hän åt dina kraftiga smekningar och tungas rörelser för att djupt in i din mun krampaktigt pumpa min varma sperma.

Du reser på dig och går ut på toaletten för att dricka lite vatten och jag ångrar i samma sekund att jag inte hindrade dig och istället mötte dig i en kyss.

När du kommer ut från toaletten hjälper jag dig åter på med klänningen och vi går ut på stan för att söka mat. Jag intensivt beundrande din kropp i den klänning jag så innerligt älskar att se dig i med vetskap om den underbara kropp och klädsel den dolde.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *