Jag vill knulla dig

Jag vill knulla digOerfaren kvinna med pervers fantasi söker äldre man
Söker män i åldern 35-65 som gillar oerfarna kvinnor…Jag är smal och rakad överallt….Du får gärna vara dominant då jag är undergiven. Så män som gillar att smiska och dominera är gärna välkommen även ni med udda fantasier…Ställer upp på det mesta som har med sex att göra utom bajs… Har bara ett krav på mannen att han ska gilla att bli avsugen, och att mun knulla och andra oral-lekar då jag älskar att ge avsugningar… Jag vill knulla dig orenligt med, sitta och bara rida av dig! Jag är faktiskt lite oerfaren, men har haft väldigt extrema fantasier under åren, förverkliga dem! Jag vill göra det nu!!!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

8 kommentarer

  1. Blir väldigt sugen. Är en mycket välbevarad äldre kille. Hör av dig. Lovar att du unte ångrar dig.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.