Jag lånade mammas kille!

Mina föräldrar skildes när jag var 15 år gammal och jag tyckte inte det var någon större förlust. Pappa var nästan ald­rig hemma och när han var det bråkade han och mamma nästan jämt. När dom sen bör­jade prata om skilsmässa kän­des det mest som en lättnad.

När jag var 18 träffade jag Benny och förlovade mig med honom. Han var snygg och trevlig och vi trivdes bra till­sammans. Att han sen var en klump i sängen betydde inte så mycket då. Det skulle nog bli bättre, trodde jag.

Första gången vi skulle klä av oss och gå i säng, sprutade han över mig innan han hunnit in. Sen blev genomsnittstiden ungefär två minuter, men jag hade inget att jämföra med och trodde det var så.

Jag bodde fortfarande hem­ma hos mamma, som började komma över skilsmässan från pappa. Och plötsligt en dag berättade hon att hon hade träffat en kille som skulle flytta hem till oss. Jag blev så klart glad för mammas skull, eftersom hon nog varit ganska ensam.

Så kom Björn in i vår fa­milj. Han var i 40-årsåldern, som mamma och underbar, såg bra ut och var trevlig. Jag var nästan svartsjuk på mam­ma, fast jag trodde ju inte att jag hade några sexuella käns­lor för honom.

Men första gången jag såg honom i duschen tände jag. Han hade världens minsta handduk runt midjan och var hårig över hela kroppen. Jag blev alldeles het av allt håret och fick världens lust att kän­na på honom. Jag ville ligga naken bredvid den här store, hårige mannen. Visserligen skämdes jag över mina tan­kar, men kunde ändå inte få honom ur kroppen, vilket gjorde att jag inte kunde upp­föra mig naturligt. Jag gick och fantiserade om hans kropp halva dagarna. På nät­terna, blundade jag, smekte min kåta kropp och låtsades att han låg hos mig. Ibland tänkte jag på hur det såg ut när han och mamma knullade.

Mamma började jobba på sjukhus och det innebar myc­ket skiftarbete för henne, så Björn och jag var ofta ensam­ma tillsammans hemma. Ibland hälsade Benny på, men vi var oftast osams när vi träf­fades.

En kväll, när jag hade gjort slut med Benny, ropade Björn efter mig och bjöd på ett glas vin. Det blev snart två och när jag skulle resa mig för att hämta något i köket att tugga på, snurrade det bara till. Björn skrattade och lyfte upp mig i sin stora famn och jag kunde inte låta bli att smeka över hå­ret på hans bröst under den halvöppna skjortan. Björn tit­tade lite konstigt på mig och blev alldeles allvarlig.

Han släppte ner mig, men jag höll kvar mina armar runt hans hals och såg honom rakt in i ögonen. Hans mun kom närmare och plötsligt låg vi i varandras armar och kysstes. Kåtheten slog rakt in i fittan och upp i magen på mig. Hjär­tat slog hårt och jag fick näs­tan svårt att andas. Björn stö­nade av kåthet och dåligt sam­vete inne i mitt hår, medan hans stora händer tog ett fast tag runt mina stjärthalvor. Se­dan smekte han långsamt av mig kläderna och jag bara stod alldeles stilla och älskade att bli avklädd av mammas kille. Hans ögon var kåta och mörka när jag böjde mig ned och öppnade hans gylf. Jag tog fram den stora, håriga ku­ken som nästan var skräckin­jagande, men samtidigt fasci­nerande. Jag höll den mellan händerna och kramade den försiktigt, kände den växa i mina små händer tills jag inte nådde runt den med en hand.

– Sug, flämtade Björn och gned kuken mot min kind. Jag öppnade munnen och lät kukhu­vudet glida in mellan läppar­na. Det smakade salt och gott och Björn nästan morrade av kåthet. Han tog ett fast tag om mig och la mig ner på mattan i vardagsrummet. Innan jag fattat vad han ville hade jag hans tunga mellan benen, utanpå trosorna. Jag kände tungspetsen virvla runt till­sammans med trostyget i fitt­hålet. Med ett vrål rev han sönder trosorna och kastade dom åt sidan. Hans mun lekte och sög med min fitta och jag stönade högt. Under tiden höll jag han kuk i handen och plötsligt försvann omvärlden i en våldsam orgasm och jag kände hans varma sperma spruta över magen och bröstet på mig.

Ingen av oss sa något, men efter ett par ögonblick reste han mig upp som en docka och ställde mig med händerna mot bordet. Min fitta låg nu vidöp­pen för hans ögon, och han kunde göra vad han ville med mig. Han lät den hårda kuken leka med yttersta delarna av min fitta tills det rann om den. Smekte klitoris med kukhu­vudet tills hela jag brann. Änt­ligen skulle jag få smaka en riktig, hårig karlkuk!

Han lät den blöta kuken leka en stund med yttersta de­len av stjärthålet, innan han plötsligt körde in huvudet i fit­tan. Jag rös av välbehag och kände nackhåren resa sig. Långsamt och väldigt försik­tigt lät han kuken tränga allt längre in i mig och han knullade mig försiktigt. En millimeter i taget trängde han sig in tills jag kände mig helt uppfylld långt upp i livmodern och inne i magen. Han la sin hand på klitoris och masserade den försiktigt medan kuken gång på gång åkte ut och sen in och fyllde mig igen.

Långsamt gled hans håriga kuk över fittläpparna och kli­toris och jag var alldeles knottrig över hela kroppen. Det började rycka inuti mig och fittan öppnade och slöt sig och mjölkade hans kuk utan att jag kunde göra något åt det. Jag var så kåt att jag ville vråla rätt ut. Men det kom bara tunga stönanden över mina läppar. Till sist kittlade det i hela kroppen och benen och underlivet skakade på mig så att jag nästan ramlade omkull. Det var en våldsam or­gasm som lärde mig hur un­derbar en riktig orgasm kan vara. Plötsligt vek sig benen på mig när Björn sprutade sperma i min fitta. Och när jag låg på golvet stod han kvar över mig och runkade fram dom sista dropparna som föll över halsen, magen och ansik­tet på mig. Och det var skönt som ett vårregn.

Naturligtvis fick mamma aldrig reda på vår hemlighet. Och det har faktiskt hänt ett par gånger till att han fått lära min kropp och min fitta att njuta av en vuxen karl.

Men det får inte bli någon vana, så nu väntar jag på en egen riktig knullbock med hår på bröstet. Någon liten pojke vill jag aldrig mer ha.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.