Icq – I Seek You

Icq - I Seek You
Icq – I Seek You

Låg ensam i min dubbelsäng och funderade. Vad skulle jag göra med den pirrande känslan som fanns i min kropp? Trött som jag var på att onanera med och utan dusch. Och inte nån leksak hade jag heller. Lösningen fanns visserligen nära till hands, ragga ett ligg för natten på krogen. Men inte heller det lockade mig. Och det var lite för riskabelt. Man visste ju aldrig vad man kunde råka ut för. Visserligen fanns det villiga i min umgängeskrets, men ingen jag skulle kunna tänka mig att spendera en natt med.

Eller? En del av killarna var ju singlar, men klarar man vänskapen efter en sån grej? Nej, det får bli duschen idag igen. Sagt och gjort, klev upp, satte på kaffe och stereon. Underbara gunget av Steelheart kom smygande ur högtalarna. Sätter på duschen, ställer in lagom temperatur och kliver in. Lusten rinner av mig som vatten på en gås. Slentrian …..

Tvättar mig med en ljuvligt myskdoftande duschtvål, försöker tillfredsställa mig själv… Men det vill sig inte. Hur jag än sätter fart på fantasin så är lusten väck.

Jaha, bara att stiga ur och torka sig. Blåser håret torrt, sätter på diskret makeup och funderar… Funderar på om det finns nån jag känner som jag kan tänka mig att ha som fast sängkompis. Kommer inte på nån för tillfället, för goda vänner.

Dagen går, gör som jag brukar göra. Lagar mat, rastar jycken, knappar på datorn mm. Dagen blir till kväll, chattar på Icq. Ser en av mina vänner och börjar chatta med honom. Kommer på att trots att vi har känt varandra ett tag, vi har samma musiksmak, samma typ av humor och en hel del mer gemensamt. Har aldrig snackat med honom så förut. Hade riktigt kul.

Kom snart in på sexsnack och kom på att där hade jag en sängkompis. Om han ville, förstås.

Skrev att jag var halvrakad, som test. Och fick ett positivt svar. Jag hade hittat min hjälte. Och en sån sexig häck han hade. Sa att han aldrig hade kalsonger på sig….

Oj, vad tänd jag blev. Var tvungen att smeka mig själv med ena handen. Och fantiserade om honom. Undrade hur han var. Hur hans hud luktade, smakade, hur han kändes inuti mig…

Han var med på noterna, det märktes. Och kåtare blev jag. Smekte mig allt häftigare, kände hur våt jag var… Klitten var stenhård och otroligt känslig, våt och härlig. Smakade på mina egna safter, oh, så gott jag smakade. Blev lite svårt at skriva och koncentrera mig på chatten, men det ökade bara spänningen. Att jag inte tänkt på det förut!

Så otroligt upphetsande! Jag kände att jag var på väg att komma, smekte mig själv allt häftigare och hårdare.

JJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Kunde inte hålla tillbaka ett skrik av vällust. Så skönt hade det aldrig varit förut när jag tillfredsställt mig själv. Bestämde att träffas dagen efter och ta en grogg.

Det är nåt jag aldrig ångrat. Kommer att minnas den natten för alltid. Det var otroligt.

Vi var på exakt samma nivå, och gillade samma saker. Han smekte och sög mina känsliga bröst, fick mig att stöna av längtan och åtrå. La oss i en 69:a, vilken tunga! Jag har aldrig känt en sån kåthet stiga i min kropp, det brann. Om och om igen fick han mig att komma, och jag ville bara ha mer. Jag som inte varit så noga med sex förut!

Han fick mig att få en helt ny syn på sex. Han fick mig att bli nymfoman! Hans tunga var så underbar, hans händer smekte mig samtidigt och jag bara njöt. Jag sög honom som jag aldrig gjort förut, och han stönade av välbehag, darrade av kåthet Han visade verkligen att han uppskattade min behandling.

Äntligen kom han in i mig, oj, vad skönt det kändes. Det tog inte många minuter förrän jag kom igen, intensivare än nånsin. Och han fortsatte, gled in och ut och gav sig verkligen hän åt akten. Han fick mig att ge allt, bli mer och mer upphetsad för varje minut. Trots alla orgasmer ville jag bara ha mer. Kunde inte få nog. Kände hur han pumpade sin säd i mig, jösses vilken känsla!

Efteråt låg vi bara och njöt i varandras armar av efterdyningarna. Kände att jag ville ha mer, men osäker på om han klarade en gång till så snart så sa jag inget. Började smeka hans kropp, med händer och tunga. Snart var han redo igen, otroligt! Jag fortsatte att smeka och nafsa i hans kropp tills han darrade av vällust. Då tog jag honom mellan mina läppar, först varsamt, lekte med tungan runt hans hårda ollon, smakade och njöt av hans smak. Sakta lät jag honom komma djupare in i min mun. Kramade honom mot min gom med tungan, samtidigt som jag lät tungan glida upp och ner. Sög honom djupare, hårdare och njöt av honom. Kände hur han skakade av upphetsning och det bara hetsade upp mig mer. Jag gav för allt jag var värd, även om detta bara skulle bli en enda natt skulle det bli en natt att minnas.

Han lade sig tillrätta och vi fortsatte i en underbar 69:a igen. Och återigen fick han mig att komma med sin tunga….

Lade mig med ryggen mot honom, kände hur han åter trängde in i min djupa grotta, varm, våt villig…. Lyfte ena benet så han kom åt att smeka min klitt, ljuvligt. Jag stönade högt av välbehag och kom, kom,kom…. Till slut trodde jag att jag inte skulle orka mer, men var fortfarande så kåt… Hur kunde man känna på det här viset?

Vad gjorde han med mig?

Skulle jag aldrig få nog?

Han var otrolig, han visste precis hur han skulle ta i mig, smeka mig och få mig att njuta med varenda fiber i min kropp. Aldrig hade sex varit så underbart. Och att han orkade… Han verkade aldrig vilja sluta. Till slut kom han i mig, sprutade långt in i mig fick mig att komma igen. Efteråt låg vi bara och pustade, utmattade som vi var, tätt omslingrade. Jag njöt av hans kropp emot min, hans närhet och värme. Så somnade vi, tätt intill varandra. Sov ett par timmar, och jag vaknade, kåt. Inte så konstigt, han smekte mina bröst på ett sätt som fick det att rysa i hela kroppen.

Vilket uppvaknande!!!!

Vi fortsatte där vi slutade natten innan, en lika underbar 69:a, känslan av att ha honom i mig och flera underbara orgasmer. Efteråt sa han: ”Du är otrolig, ger dig verkligen hän. Du har gett mig en helt ny syn på sex”

Han kunde tagit orden ur munnen på mig. På stereon spelades Firehouse ”High Enough” ”Can you take me high enough” sjöng dom. Jag tittade honom i ögonen och log. ”Yes, you can” sa jag. Och kramade om honom.

Vad sägs om en dusch?, sa han. Jag behöver väl inte berätta att det behövdes efter ett mindre sexmaraton, hi hi. Satte på kaffet, klev in till honom i duschen och vi tvättade varandra. Vilka händer, så varsamma och mjuka. Smekte hela min kropp med skummet av duschgelén….

Behöver jag säga att jag tände igen?

Resten får ni räkna ut själva.

Ska bara berätta att vi fortfarande träffas med jämna mellanrum, både som kompisar och sängkamrater.

Och jag har blivit nymfoman, kan inte vara annat. Blir kåt vid blotta tanken på honom och får aldrig nog…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.