Förnedra och knulla mig

Söker dominant par
Undergiven tjej söker dominant par för kinky träff där ni bestämmer. Jag vill att båda ska vara dominanta och styra, straffa, utnyttja, förnedra och knulla mig. Jag tänder väldigt mycket på smisk över hela kroppen, att bli bunden, fasthållen, dragen i håret med mera. Jag går naturligtvis under namn som; slyna, hora, slampa och så vidare. Ni har plats att ses på och har inga problem med att jag vill vara väldigt diskret då jag utanför sängen är en ganska blyg och vanlig tjej.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. Hej! Är ett väldigt dominant par som reser mycket! Hör av dig ifall det fortfarande är intressant! Hotell o lydnad står vi för! Mvh domina par

  2. Halloj.. Jag lever själv men allt annat än att jag inte är ett par kan jag ge dig…. Och mycket mycket mer.. Skicka mig ett mejl på [email protected]
    Så kan vi prata vidare där om..
    ES

  3. Hej! Vill gärna träffa dig. Vill knulla dig som fan, är mellan 24 år Hör av dig på Snapchat= shiko atai

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.