Får jag kissa på dig?

kissig fittaHeej! En kåt brud här på 24 som söker en kille som går igång på piss och wet lekar! Har själv liten erfarenhet men det är en fantasi som jag inte kunnat släppa sen jag pissade ner ett one night stand för flera år sen!  Söker i första hand inte för kontakt irl men börjar man prata så vet man inte vad som kan hända 😉

Skriv till mig på Knullkontakt

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. Hej! Jag är en kille på 24 år som går igång riktigt mycket på wet-sex. Hade gärna träffat dig anonymt ute i naturen, men vi kan komma överens med något som passar dig bättre! Hör av dig ifall intresset finns så kan vi prata vidare!

  2. Skulle vilja ha två tre tjejer som vill pissa på mig medan dom suger mig, ju smutsigare desto bättre

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *