En sexfantasi

En sexfantasiDet plingar på dörren.  Mitt hjärta börjar slå snabbare och jag känner hur nervositeten stiger och hur händerna börjar svettas. Vi har aldrig träffats, bara utbytt några ord på telefon så du skulle hitta rätt. Men samtidigt blir jag oerhört kåt för jag vet som komma skall.

Går fram till dörren med bestämda steg, tar bort kedjan och låser upp och öppnar dörren. Det första jag ser är ett par vita sneakers, mina ögon vandrar uppåt men fastnar för en stund på ditt paket. Biter mig lite lätt i läppen och sen ser jag ett par vältränade armar gömma sig under den tajta vita t-shirten. Jag ler och ber dig komma in.

Trycker upp dig mot väggen, kysser lite lätt på halsen och naffsar dig i örat samtidigt som jag knäpper upp dina jeans. Sakta vandrar jag neråt, står på knä med mitt ansikte i höjd med ditt skrev. Drar försiktigt ner dina byxor, ser en bula. Smeker lite lätt utanpå dina kalsonger, drar sakta ner dom. Nästan så att jag får en dask i ansiktet. Du skrattar till, jag tittar upp mot dig och ler samtidigt som jag med bestämd hand tar tag i din halvhårda kuk.

Slickar på skaftet och leker med din pung, runkar sakta och lite lätt. Kysser ditt blanka stora ollon, retar med min tunga. Sakta sakta tar jag din kuk i min mun, bit för bit.  Du stönar lätt och jag gillar det jag hör. Känner hur kuken växer sig större och större, jag blir bara kåtare. Suger med långa drag, hårt, mjukt, retsamt. För varje gång jag tar kuken långt ner i halsen stönar du högt.

Börjar suga allt mer intensivt nu, dina stön blir högre och intensivare. Runkar och suger allt snabbare, hör hur du är på väg att komma. Och till slut känner jag din varma saft sippra ner i min hals, suger i mig varenda droppe. Suger kuken ren. 

Torkar mig lite diskret runt munnen, reser mig upp och går mot toaletten. Kommer ut igen och då är du borta…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.