Drömmen som blev sann

Drömmen som blev sann
Drömmen som blev sann

Hade pratats vid på telefon ett antal gånger och kommit fram till att vi hade samma humor, gillade samma musik mm. Ämnet denna kväll blev sex, vad vi gillade och vad vi drömde om. Det slutade med het, härlig telefonsex. Efteråt beslutade vi för att träffas, hemma hos mig. Jag hade talat om för Peter vad jag ville göra med honom och han var helt med på noterna. Han hade aldrig upplevt det jag drömde om och tyckte det lät spännande.

Han kom på fredag eftermiddag och vi hade hela helgen på oss. Började med lite god mat, en flaska vin och bekantade oss lite närmare. Jag gillade skarpt vad jag såg redan när han klev innanför dörren. Jag gav honom en välkomstkram och passade på at känna lite på vad han hade att erbjuda. Märkte att jag inte skulle bli besviken, fast härlig kropp, luktade gott och starka, mjuka händer. Underbara läppar, var tvungen att ge honom en kyss. Han blev lite förvånad över min rättframhet, det märktes.

Vi satte oss vid bordet, dukat med levande ljus för stämningens skull, åt, småpratade och lyssnade på musik. Tog fram en flaska vin till och satte mig intill honom.

Ska du eller jag ta första steget? frågade jag och kysste honom.

Han var lite blyg så jag tänkte att skulle det bli nåt måste jag börja. Han lät säkrare på telefon än han var i verkligheten.

Nu släppte alla hämningar hos honom och han kysstes tillbaka, hett och krävande.

Jag kände hur kåtheten steg i kroppen, jag måste bara ha honom. Nu, med en gång.

Ställde undan vinglasen och reste mig upp. Tog hans hand och ledde honom bort till sängen och började knäppa upp hans skjorta. Fick stålsätta mig för att inte slita upp den så knapparna rök. För varje knapp jag fick upp följde jag med neråt med kyssar på hans hud. Hela hans hud knottrade sig och han andades allt snabbare. Kände hur han började darra ju längre ner jag kom med mina kyssar. Hans hud luktade underbart. Och så gott den smakade. Måste bara smaka på resten, knäppte upp byxorna, tog fram hans kuk och slickade på ollonet. Mmmm, gud vad gott. Tog hela ollonet i munnen och sög försiktigt.

Smakade riktigt ordentligt, utforskade med tungan… mmmm

Nog med detta, slängde ner honom på sängen, tog av honom kläderna och bara tittade på honom. Nu eller aldrig ska jag få uppleva min dröm. Äntligen. Letade fram scarfarna jag hade knutit fast i väl dolda krokar. Tog hans händer och fötter och band fast honom, helt naken och med jättestånd.

Tittade på honom en bra stund, åt honom med blicken.

Gick till frysen och hämtade isen, kröp upp bredvid honom och började föra den iskalla isbiten över hans bröst. Såg hur hans hud knottrade sig och att vårtorna blev hårda. Han huttrade till. Slickade i mig smältvattnet, följde isbiten med tungan, sakta, sakta neråt över magen, ner i ljumskarna. Aktade mig noga för att komma åt hans stånd. Cirklade runt roten med isen och tungan, hörde hur han andades allt snabbare, såg hur han började längta efter en smekning på sitt stånd. Han stönade lätt och kved av min behandling.

Jag fortsatte på insidan av låren, på pungen och följde hela tiden isen med tungan.

Snälla, stönade han fram mellan flämtningarna.

Du ska plågas, viskade jag tillbaka och njöt.

Han bara stönade till svar, snälla, snälla…

Jag fortsatte, tog en ny isbit och smekte insidan av låren, slickade i mig vattnet och njöt av hans bedjande stön.

Sen ställde jag mig på alla fyra över honom och smekte honom med minna styva bröstvårtor på överkroppen, lät dom hänga en centimeter över hans ansikte, höjde mig när han reste på huvudet för att komma åt dom, njöt i fulla drag.

Nu ska du plågas som aldrig förr, sa jag med kåthes röst.

Han bara stönade till svar, gav sig för stunden.

Satte mig gränsle över hans ansikte och lät honom se min våta fitta, men inte smaka. Smekte mig själv över hans ansikte, lät honom känna doften av den, men inte slicka. En droppe av min saft hamnade på hans läpp och han slickade begärligt i sig den. Detta ökade min lust om möjligt ännu mer, jag smekte mig fortare, hårdare, var så våt att det plaskade om min fitta. Kände att det snart skulle gå för mig, rätt över hans ansikte. Jag var så kåt, kunde nästan inte stå emot frestelsen att sänka mig över hans tunga. Smekte mig ännu intensivare, kände den välbekanta känslan komma från tårna och stiga sakta…

Skrek rakt ut när det gick för mig, mer våldsamt än tidigare när jag lekt med mig själv.

Kände hur det rann ur mig, rätt ner i hans mun. Han smackade belåtet och försökte slicka mig, men jag drog mig undan. Med viss kraftansträngning, lite svårt att hålla min självbehärskning.

Reste mig och hämtade massageoljan, den doftade underbart av kokos och persika. Började massera hans ben med oljan, gick sakta uppåt, utforskade varenda millimeter av hans kropp. Masserade extra noga på insidan av låren och runt kuken, men rörde den inte. Gick vidare uppåt, över magen och bringan. Nöp i hans hårda bröstvårtor, nafsade i dom lätt, allt medan jag smekte honom med brösten över hans stånd, mycket lätt. Han stönade nu ännu högre, började böna och be mig att sluta plåga honom. Jag kände kåtheten stiga igen, njöt av hans bedjanden, jag hade honom helt i mitt våld, kunde göra vad jag ville med honom. Gick in i badrummet och blötte mitt långa hår med kallt vatten, torkade det lätt och kröp upp i sängen igen. Började ge honom smekningar med mitt våta, kalla hår, ända från fötterna och upp över magen, bröstet och neråt igen. Smekte hans hårda kuk med håret som droppade av kallt vatten, han nästan skrek ut sina böner vid det här laget.

Jag njöt och fortsatte plåga honom med håret. Lät det cirkla runt kuken, slickade honom runt den och nafsade i hans pung. Sög in hans kulor i munnen, cirklade med tungan och nafsade. Det blev nästan för mycket för honom, han gav till ett tjut av njutning och jag kände pungen dra ihop sig. Snabbt slutade jag, han fick inte komma än, inte förrän jag ville det. Han skulle plågas!

Lät honom lugna ner sig medan jag började smeka mig själv igen, våtare än nånsin.

Han tittade på mig, uppenbart plågad. Jag tyckte nästan synd om honom, där han låg bunden till händer och fötter, helt utsatt för min vilja. Kände att jag måste ha honom snart, kunde inte hålla mig mycket längre.

Satte mig gränsle över hans kuk, lät ollonet nosa på mina blygdläppar….

Förde in det mellan dom, smekte mig med det över klittan…Underbart!

Tryckte hans ollon hårdare mot klittan, gned det mot den, hårdare, fortare och kom i en jätteorgasm. Skrek ut den, skakade i hela kroppen…

Efteråt var jag tvungen att hämta andan en stund, satte mig på hans mage och smekte honom över det väl inoljade bröstet. Nöp i vårtorna och njöt av hans plågade blick. Han såg verkligen desperat ut.

Snälla, låt mig få smaka dig, bad han med hes röst. Snälla, snälla , snääälllaaaa…..

Visste inte hur jag skulle göra. En del av mig tyckte synd om honom, den andra delen av mig njöt i fulla drag av hans plågor. Kuken stod som ett spett, blå på ollonet och glansig av mina safter. Jag satte mig gränsle över hans ansikte igen, precis så nära att han nådde mina blygdläppar med tungan. Lät han slicka dom en stund, kände kåtheten stiga igen…

Sänkte mig lite grann så han kom åt lite bättre. Kände tungspetsen vispa mot min hårda klitta, ljuvligt. Det kittlade så skönt. Sänkte mig lite till så han kom åt ordentligt, och han slickade som besatt. Jag bara njöt, och han kved. Slickade underbart, ville inte att han skulle sluta nån gång. Knullade mig med tungan, sög på klittan, lät tungan utforska ordentligt i varenda vrå av min fitta. ÅHHHH, vad underbart det var. När han slutade daskade jag till honom lätt på bröstet och befallde honom att fortsätta. Han fattade tydligen att det inte var nån ide’ att protestera så han fortsatte. Han slickade för allt han var värd, där han låg fastbunden. Så fort jag märkte att han tänkte lägga av daskade jag till honom. Och han löd, kvidande, bedjande om att jag skulle visa honom barmhärtighet.

Lite till ska han plågas, tänkte jag och mös.

Satte mig med min fitta över hans kuk, tryckte ner den mot hans mage och gned mig mot den. Gned mig upp och ner längs den, passade noga så den inte gled in. Oh, så jag njöt och han bönade och bad att jag skulle låta den glida in. Han skakade av upphetsning och nästan skrek ut sina böner.

Nu kunde inte jag hålla mig längre, lät ollonet komma en bit in och satt stilla. Han kämpade med sina bojor och försökte köra in den längre, men jag följde honom hela tiden så han inte kunde. Vad härligt det var att retas, och att reta mig själv samtidigt. Jag har nog aldrig varit så kåt, känner mig som en nymfoman.

Jag retade honom på det viset en bra stund, kramade honom med mina fittmuskler, tills jag märkte att han var nära.

Då slutade jag och lät honom glida ur mig, satte mig och bara tittade på honom och njöt av hans plågade stön.

Jag sprängs snart, sa han. Snälla, visa barmhärtighet!

Jag bara log och njöt.

Du visste vad du gav dig in på när du kom hit, sa jag. Vi snackade om det på telefon, så skyll dig själv, sa jag med ett skratt.

Oj, vad jag kände mig elak, och samtidigt road av det.

Jag gled neråt och tog honom i munnen och njöt av smaken av mina egna safter. Sög först lätt och försiktigt, sen allt hårdare, djupare och mer krävande.

Låt mig komma, skrek han rakt ut. Snääällllaaaa!!!!!

Jag sög honom ända ner till roten, gned med tungan upp och ner och lät den vispa runt ollonet. När jag kände han var på väg stannade jag upp, och lyssnade på hans kvidanden.

Snälla!!! skrek han.

Jag sög honom till roten i ett enda drag och sen som besatt, hårt och djupt. Han flåsade allt högre, andades snabbare och jag kände hur hela hans kropp stelnade till och började darra.

Snart kom han i min mun, i väldiga, hårda sprut. Hann nätt och jämt svälja och han skrek i högan sky.

Efteråt sa han bara: Äntligen….

Jag tog loss scarfarna runt hans händer och fötter, nu ville jag ha kuk, och det rejält.

Jag sög honom hård igen vilket inte var det minsta svårt och lät honom knulla mig bakifrån i långa, hårda stötar samtidigt som han smekte min klitta. Det gick för mig nästan med en gång, jag var så kåt! Och jag ville bara ha mer. Vi knullade som besatta hela natten, ingen av oss kunde få nog av den andre och somnade utmattade och nöjda vi 6-tiden på morgonen.

Vi sov ett par timmar och fortsatte sedan där vi slutat.

Vi testade alla möjliga och omöjliga ställningar varvat med en och annan härlig 69:a.

Vi åt, knullade, duschade och knullade i duschen hela långa, sköna helgen. På söndagskvällen var vi ganska utmattade och ömma bägge två, men bestämde att göra om det nästa helg igen. Då blir det hans tur att binda fast mig och ge igen.

Jag längtar redan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *