Är du också alltid söndagskåt?

Är du också alltid söndagskåt?

Hej! Befinner mig alltid på söndagar i ett tillstånd där jag både är bakis och kåt, det är i regel så under hela dagen och då skulle gärna vilja träffa en minst lika kåt man för en härlig och svettig omgång med massvis av oralt sex. Framför allt vill jag suga din kuk länge och spelar gärna in och fotar under tiden jag suger, endast för mitt eget privata bruk. Ser gärna att du kan komma två gånger relativt tätt efter varandra, men helt okej om du vill ”ladda om” lite under tiden du slickar mig eller vi ligger i en skön 69:a.

Lovar dock inget knull första gången, det tar vi mer som det kommer, tänker jag mig, men du skall ha förståelsen för att det kanske inte blir något traditionellt samlag, så var snäll och tjata absolut inte om det. Du kommer till mig under morgonen eller tidig förmiddag, helt spontant. Ha bilder i profilen på kropp och kuk, kommer inte att lägga till dig på snap ifall du inte lockar mig oerhört mycket med en bara text, vilket är ganska så svårt. Jag vill bara åt din nyduschade kropp och din hårda, kåta kuk, bara så där. Tack på förhand.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Tjena : ) Jag tror att jag kan vara den du söker. Hör Järna av dig om du fortfarande är intresserad. Det står inte i annonsen var du bor.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.